der>

Automation

Automation innebär att låta en maskinell konstruktion utföra ett arbete antingen helt eller delvis utan inblandning av manuell styrning. En smidigt fungerande automationsprocess är förstås avhängig rätt komponenter och rätt system.

Vi på Bejoken agerar i ett fullserviceåtagande för dig som kund: vi erbjuder både ett välfyllt lager, en diger kunskapsbank, och frekventa avstämningar med dig som kund.

Med oss garanterar vi att du får rätt komponent, och rätt kompetens – på rätt plats för att just din verksamhet ska flyta på så smidigt som möjligt. Detta gäller i högsta grad när det kommer till komponenter för automationsprocesser.

Från kablage och omkopplare till fläktgaller och reläer

Automation är affärsområdet där vi fokuserar på att förse våra kunder med mer avancerade lösningar och produkter som styrsystem, HMI-lösningar, signal- och blixtlösningar, säkerhetslösningar och lösningar för skåpbyggare. Det kan alltså handla om både enskilda komponenter, så väl som hela applikationer.

Vi på Bejoken jobbar med många fabrikat då det gäller produkter för Industriell Automation bl.a. TE, Harting, Sirena, IDEC, Huber+Suhner m.fl.

När du anlitar oss på Bejoken får du:

  • Rätt komponent till rätt pris och med rätt kvalitet. Från buntband i metall till koaxialkablar – vi är noga med att upprätthålla ett starkt engagemang i branschens utveckling, och har så gjort sedan start 1962. Vi är lyhörda för vilka komponenter du vill ha, och hur du vill ha dem, både vad gäller ev förädling, packning, etc.
  • Rätt kompetens och kommunikation – Vi sitter inne med en stor kunskapsbank som vi gärna delar med oss av. Räkna med täta avstämningar och tydlig kommunikation genom hela processen.
  • Elektromekanik och Maskinsäkerhet – Förutom produkter och lösningar inom automation har vi lösningar för det mesta inom våra två andra fokusområden: elektromekanik och maskinsäkerhet.

Kontakta oss på Bejoken!

Med oss får ni hjälp att utforma de mest kostnadseffektiva och framtidssäkra lösningarna för just er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss på Bejoken för ytterligare information!