der>

Elektromekanik

Elektromekanik innebär en kombination av elektroteknik och maskinteknik, det vill säga konsten att skapa maskiner där elektriska komponenter samverkar med mekaniska komponenter.

Vi på Bejoken har ett brett utbud av elektromekaniska komponenter och system. Vår tekniska support hjälper er gärna att hitta de bäst lämpade produkterna för just er verksamhet.

Vi på Bejoken erbjuder både ett välfyllt lager, en diger kunskapsbank, och frekventa avstämningar med dig som kund. Detta gäller i högsta grad när det kommer till komponenter för elektromekanik, så väl som för produkter inom våra andra två fokusområden Automation och Maskinsäkerhet.

Elektromekanik visualiserad i ett kretskort

Från inkapslingar till strömställare eller kretskortsplintar

Hos oss hittar du ett brett utbud av elektromekaniska komponenter som inkapslingar och strömställare. Vi jobbar med leverantörer som exempelvis TE, Bosch, APEM, IDEC, ebm papst, Hilpress, Harting, Schurter m.fl. Vi ser till att tillhandahålla både enskilda komponenter, så väl som hela applikationer.

När du samarbetar med oss på Bejoken får du:

  • Rätt elektromekanisk komponent till rätt pris och med rätt kvalitet. Från mätinstrument till distansrör – oavsett vilken typ av komponent som efterfrågas så ser vi till att hålla oss ájour med branschen och dess möjligheter, och har så gjort sedan start 1962. Vi är lyhörda för vilka komponenter du vill ha, och i vilket utförande: både vad gäller packning, ev förädling, etc.
  • Rätt kompetens och tät kommunikation – Vi innehar en stor kunskapsbank som vi gärna delar med oss av. Räkna med tydlig kommunikation och täta avstämningar genom hela processen.
  • Automation och Maskinsäkerhet – Förutom lösningar och produkter inom elektromekanik, har vi lösningar för det mesta inom våra två andra fokusområden: Automation och maskinsäkerhet.
Elektromekanik components

Ta kontakt med oss på Bejoken!

Vi hjälper er att utforma de mest framtidssäkra och kostnadseffektiva lösningarna för just er verksamhet, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Tveka inte att ta kontakta med oss på Bejoken för ytterligare information!