Affärsområden

Vi hjälper dig oavsett om det du behöver är en enstaka komponent, en specialanpassad applikation eller en omfattande helhetslösning inom Automation, Elektromekanik eller Maskinsäkerhet.

Vi på Bejoken är helhetsleverantörer. Vi erbjuder komponenter, service, lösningar och applikationer inom våra tre huvudområden: Automation, Elektromekanik, och Maskinsäkerhet.

Vi värdesätter att inom alla dessa tre segment kunna erbjuda innovativa produkter, från tillverkare med både hög kvalitet och stor bredd.

                  Automation Bejoken

Automation

Här finner du ett brett sortiment av avancerade produkter och lösningar inom automation, allt från koaxialkablar till buntband i metall. Från enskilda komponenter till hela applikationer.

Automation
                  Elektromekanik Bejoken

Elektromekanik

Vi erbjuder ett brett utbud av elektromekaniska komponenter och system. Självklart hjälper vi på Bejoken gärna till att hitta de bäst lämpade produkterna för just er verksamhet – från kretskortsplintar till inkapslingar. 

Elektromekanik
                  Maskinsäkerhet

Maskinsäkerhet

Att skydda medarbetare från arbetsrelaterade skador är alltid prio 1. Vårt breda sortiment av säkerhetsprodukter innefattar skydd eller skyddsanordningar, avsedda att användas runt eller på tillverkningsmaskinerna. Vi erbjuder allt från omkopplare till tydliga signallampor.

Maskinsäkerhet