der>

Maskinbelysning

Maskinbelysning som ger utmärkt arbetsljus

Vi på Bejoken garanterar dig rätt komponent och rätt kompetens. Detta gäller speciellt när det kommer till maskinbelysning för automationsanläggningar. Rätt belysning för maskinprocesser är viktigt för säkerheten, oavsett om det rör arbetsljus för visuell kontroll eller reparation.

Belysning som inte ger homogent ljus över tid kommer att påverka kvaliteten på produkterna som produceras. Använder du konventionell ljusteknik som har begränsad livslängd kommer du också behöva lägga mer tid på underhåll. Med vår industrianpassade maskinbelysning får du ljus som lyser i tusentals timmar och som klarar tuffa miljöer. Vi är dessutom noga med att armaturerna lever upp till branschkrav vad gäller:

  • höga temperaturer
  • ånga och kondens
  • slitage
  • mekanisk påverkan.

Driftsäker LED belysning för elskåp från IDEC

Bejoken levererar LED belysning från IDEC och Sirena. Det gör att vi har ett stort sortiment av pålitlig belysning som fungerar i många miljöer. Många av våra produkter från Sirena och IDEC finns på lager i Malmö. Det gör att du kan räkna med snabb leverans, korta beslutsvägar och personlig service.

Kraftfull maskinbelysning som är utvecklad för automationsindustrin

När du beställer från Bejoken garanterar vi bred teknisk kunskap och erfarenhet, ett imponerande sortiment och hög kundservice. 30 000 komponenter i vårt lager gör att vi kan täcka in våra kunders behov, och lite till. Vi ställer höga krav på vår maskinbelysning och samarbetar enbart med ledande leverantörer inom respektive område.

Med Bejoken garanterar vi att du får rätt komponent och rätt kompetens – på rätt plats för att just din verksamhet ska flyta på så smidigt som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.